Svjetlosne dekoracije s potpisom Blachere Illumination – Gospodari svjetla zagospodarile TOP 10 listom Najljepših advenata

Čak 5 gradova i tri općine koji su u uzbudljivom izboru za Najljepši advent ostvarili najveći broj glasova inspiraciju za svoju adventsku priču pronašli su u svjetlosnim dekoracijama tvrtke Blachere Illumination – Gospodari svjetla


Prvi izbor za Najljepši advent koji je upravo završio na gradonačelnik.hr-u izazvao je ogromnu pažnju i angažman u javnosti. Slike advenata iz 36 gradova i osam općina samo na našoj FB stranici lajkalo je gotovo 110 tisuća ljudi, a ukupni doseg premašio je 1,1 milijun!


Brojni posjetitelji i uživo su imali priliku doživjeti blagdansku atmosferu koja je vladala na adventima, ali i uživati u prekrasnim svjetlosnim dekoracijama postavljenim upravo za tu prigodu. Brojne fotografije, lijepe uspomene i mnogo pozitivnih emocija, obilježile su i ovogodišnje advente, a dio zasluge za to svakako pripada i tvrtki Blachere Illumination – Gospodari svjetla. Više od polovice gradova i općina koji su se plasirali u TOP 10 najljepših advenata, izabrali su upravo njihove svjetlosne dekoracije za svoju adventsku priču.


Tvrtka Gospodari svjetla svjetlosnim dekoracijama bavi se od 1999. godine. Kontinuirano ulaganje u posao, educiranje ljudi, praćenje trendova i višegodišnja pozicija regionalnog tržišnog lidera u području svjetlosnih dekoracija, prošle su godine prepoznati i od strane francuske grupacije Blachere Illumination. Taj najveći europski proizvođač i distributer svjetlosnih dekoracija, 2020. godine u svoje je redove dodao i ovu hrvatsku tvrtku, koja je tako postala 26. podružnica Blachere Illumination u svijetu.

Danas, Blachere Illumination – Gospodari svjetla svoje poslovanje temelje na prigodnim, odnosno božićnim dekoracijama i upravo ta tvrtka stoji iza božićnih izdanja više od 60% trgovačkih centara u Hrvatskoj, zadužena je za realizaciju božićnih dekoracija u više od 120 gradova i općina, te ukrašava brojne poslovne objekte, restorane, hotele.