Ukrašavanje gradova, trgova i ulica nikad nije bilo jednostavnije

Prvo mjesto gdje se predstavlja blagdanski duh su ulice i trgovi. Kada se približava ovo najljepše doba godine, cijeli grad obasjaju božićne lampice. Paljenje lampica na Zrinjevcu već je godinama simbolični čin kojim ljudi kao da postanu svjesni da Božić kuca na vrata. To je svjetlosni show koji privlači sve – mlade i stare, kao i brojne turiste koji dolaze vidjeti kako je to provesti advent u Hrvatskoj. Zato su vanjski ukrasi izrazito važni.

Gospodari Svjetla brinu se o tome da ovi posebni, svjetlucavi ukrasi budu postavljeni u centru grada, u parkovima, vrtovima kuća i mnogim drugim mjestima koja žele pokazati svoju blagdansku, vizualnu dimenziju. Uređenje eksterijera je prekrasan način da pozdravite svoje goste i na njih prenesete malo čarolije ove sezone. Božićna drvca, lampice i različite svjetlosne instalacije osnovni su predmeti koji se koriste u vanjskom uređenju. Ove su božićne dekoracije atraktivne, svestrane i dostupne u gotovo bilo kojoj kombinaciji boja, kako bi se uklopile u bilo koje okruženje i bilo koju temu. Neki su prepoznali brojne mogućnosti koje im vanjske dekoracije pružaju, pa su svoj vrt pretvorili u pravo turističko odredište.

Ako ste pak zaduženi za uređivanje nekog većeg eksterijera, lampicama ukrasite stabla, paviljone i ograde. Božićni će ukrasi, raspoređeni po vanjskim objektima, pretvoriti grad u pravu festivalsku zonu. Kako biste smanjili potrošnju električne energije, koristite LED lampice, koje su prikladne za vanjsko okruženje. Bez obzira na veličinu ili složenost prostora, lampice instalirane prije nadolazećih blagdana transformirat će ga u čarobni svijet i stvoriti vrlo zanimljive efekte.

Prezentacija je uvijek važna! Gospodari Svjetla pobrinut će se da svaki prostor odiše svečanim vibracijama. Primarni razlog zbog kojih su vanjski božićni ukrasi toliko važni, je to što projeciraju toplu, prijateljsku sliku vašeg okruženja. Neka vaše dekoracije nadahnjuju druge – nema ništa ljepše nego promatranje cijelog grada kako sjaji u hladnoj zimskoj noći!